Pages

1.31.2010

Bosan, boring, jemu, jelak. Sinonim?

Ok. Hari ni 1st day of the week. Sangat bosan. Kerja still tak siap. Masih berdikit-dikit cuba siapkan kerja dengan perasaan yang amat malas. Ye. AMAT MALAS. Kenapa agaknya?

Mau aje duduk kat rumah nonton tv ke, dvd ke, termenung je ke, etc etc. Kan best kalau kerja 4 hari je seminggu (sapa la yang tetapkan kena kerja 5 hari seminggu. Hangin betul aku!). Dapat weekend lama sket. Takde la aku apply cuti lebih-lebih (bila dah weekend 3 ari, demand nak weekend 4 hari pulak and so on..). Haish.. if I could rule the world... Berangan..

Progress hari ni baru 5%. Ha.. Teruk kan? Dah pukul 12 baru progress 5%. Makan gaji buta macam ni. Oh Tidaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk!!!!!!!!!!!!! Ok la. Bila memikirkan pasal gaji buta, harus la aku kembali meneruskan kerja. Siapkan kerja and then I'll be back again. Cerita 2 minggu lepas belum update lagi. Still dalam draft. Should be out already. Dah jadi cerita basi/busuk dah. Huhu.. Ok.. Kalau rajin tunggu, tunggu la. Sabar la yek.. =)


OppsieDoopsie: Relevan ke nak cerita perihal 2 minggu lepas? Tapi tu minggu paling hectic!

No comments: