Pages

2.11.2010

Cuti Panjang.. Yay!! :)

Seperti biasa, hari Khamis memang paling gembira sebab last day to be at work for the week & balik awal. 3.30 dah terpacak nak punch out. Semua orang pun macam tu tau!

Hari ni pulak, memang bertambah thrilled sebab akan dapat weekend yang panjang. 4 HARI!!!!!!!!!! Ahad & Isnin cuti CNY. Tapi adik aku Irah cuti the whole week. Dengki banget! Tapi takpe. Janji cuti dan bergumbira.. Yihaa!!

Memandangkan cuti 4 hari, so kenala bawak balik my guppies. Kang minggu depan masuk opis tengok 4 guppies terapung. OH TIDAAAAAAAAAKKKKK!!!!!!!!!! Jadi, untuk mengelakkan sesal dulu pendapatan, SESAL KEMUDIAN TAK GUNA, maka akan dibawa pulang guppies ku semua. Dan kali ni kena pegang betul-betul masa dalam kereta nanti. Nanti basah lagi macam hari tu. Hmm... guppies ni pandang-pandang aku pulak. Macam tau-tau je aku tengah menaip pasal mereka.. ;p

Dengan cuti 4 hari ni, macam-macam plan dah ada dalam kepala. Dah fully book until Monday ok. Ada kenduri Acid, Jalan-jalan, makan-makan, picnic maybe? Seronok!! Dan part yang paling seronok, Irman nak datang spend the holidays with us! Yay!! Extra gumbira!! \(^0^)/ Esok dia sampai, dah pikir-pikir plan yang sesuai. Yang pastinya akan ada movie marathon sebab dah pesan DVD yang banyak. Hoho!

Apa lagi ye? Nanti I'll update in the post-holidays entry. Kalau rajin akan tempek gambar sekali. Tapi rasa macam mustahil je. Semenjak pakai HP lama ni, dah tak snap pixies dah. For the time being I'm using my previous HP yang I guna masa kat UTM. Sangat lasak HP ni. Dah 5 tahun dah. SE K500i. Dah takde production since 2006 rasanya. So ni dah masuk arkib SE dah. Nasib baik ada HP ni, so ada lagi numbers my friends in UTM. Plus some more from RPM. Tapi kalau yang dah tukar no, baru kenal after 2008, memang takde la dalam ni. Kena mintak balik.

Ok la. Nak basuh fish tank pulak. See you next week!


OppsieDoppsie: Hadiah kawin Acid belum beli lagi!

No comments: