Pages

2.08.2010

Hmmm...

Hari ni, masuk opis tengok fish tank dah keruh. Hmm.. Maybe sebab semalam sebelum balik tercurah makanan ikan terlebih. Huhu.. Maka petang ni tak boleh la letak banyak-banyak. Sori ikan! So esok tengok pulak macam mana. Kalau makin keruh, kena la tukar air esok.

Tadi pulak, aku saje check akaun cimb aku. Nak check balance credit card. Tiba-tiba dah ada extra credit card pulak. Mastercard Gold. Pulak dah. Bila masa aku apply nih?? Siap dah ada charge annual fee RM140. Apa kes??? Call cimb card centre pulak semua operator tengah busy. Hmmmmm....


OppsieDoppsie: Tak larat la nak pakai kad kredit banyak-banyak. Dah ada 3!

2 comments:

amla said...

remember nanti ade service tax on credit card..each card rm50..supplementary rm25..

y U s n i R a said...

yaa.. tula pasal.. dah berjaya kensel kad tu smlm.. next month nak kensel another card.. so pasni tinggal 2 je.. hehe