Pages

4.07.2010

Tukar lagi

Sebab previously dah cakap memang ada penyakit suka customize macam-macam, so hari ni header dah tukar lagi. Sebab rasa sangat poyo gambar budak baju hijau yang sebelum ni besar giler. Makan penuh 1 skrin bila bukak page ni. Harus la budak tu gile glamer dan suka mencapub (CaPub = cari publisiti). Maka budak itu telah di remove gambarnya yang poyo itu.

Tapi ada extra lagi. Dah ada bahagian shopping online. Mostly shopping pages kawan-kawan. Tolong promote kat sini. So sape-sape yang suka shop online boleh klik kat link-link yang ada. Juga bagi mereka yang ada penyakit suka customize blog (macam aku ni.. huhu), ada jugak a few links yang bermanfaat untuk bloggers seperti kita ni. So klik la kat link yang ada. Menarik semua tu.

Apa lagi ye? Tu je kot. Nanti esok lusa kalau bosan akan ada lagi benda yang berubah. Dan kalau rajin la nak mengubahnya.

Ok la. Lain kali sambung lagi. Daa~

No comments: