Pages

7.01.2010

Spot The Difference!


Ok guys. Between Pic A and Pic B, spot the difference. Kalau rasa nak extra detail, do click on the pics. Macam tak biasa kan. Just cari one obvious difference je. Tak perlu klik gambar pun dah nampak.

Actually gambar ni masa bulan 3 hari tu. Dah lama dah. Baru terjumpa dalam memory card. Bila tengok, mak eh! Ada perbezaan ketara kat 2 gambar ni!!

Well.. I guess you've found it. Pic A is me and Pic B is my youngest sister, Irah. Kalau tengok Pic A, aku di kejauhan boleh dilihat dengan jelas sekali. Objek hitam duk bermain layang-layang. Angle tepi tapi nampak macam the picture taken from front angle. Sama lebar je tepi dan depan. T.T Pic B pulak nampak Irah main layang-layang dengan poyo sekali. Panjang dan nipis je dari angle tepi.

Tapi sepatutnya memang tak patut compare pun anak gajah dengan anak zirafah. Aku ni pendek dan lebar. Irah pulak tinggi dan kurus kering. Berat 40kg je. So, memang unjust comparison la ni. Hehe.. Nak jugak sedapkan hati. 

Tapi... Last week timbang, berat dah naik!!! Biasa cecah 50kg je. Hari tu scale tu tertera 51.6kg. Bila bundar dah jadi 52kg. Amma!!! Apesal makin naik ni?? Harus pergiat usaha bersenam lepas ni. Huh..

Ok la. Let's forget the fat issue for a while. Enjoy some of the pictures!

The pregnant wife and the husband

Aisyah, Mursyid, Sasa and Irah.

Mursyid, peminat Justin Bieber yang poyos..

The kite :)



OppsieDoppsie: I just adore beaches. Not b*tches :p


BeachBabe,

2 comments:

nadiah,wan said...

sama. adore beaches jugak. uhuks!!

ni gambar kat tc kah?

wanyusnira said...

TC = teluk cempedak ke? no lah. pantai kat umah ni je. ni pantai cendering :)