Pages

8.30.2010

As Promised...

Sori dah lama tak update berita kat sini. Agak busy semenjak duamenjak ni. Kat opis lepas satu, satu kerja. Kat rumah lepas berbuka, solat terawih dah ngantuk. Paling lewat tidur kul 12. Tapi biasanya kul 10.30 dah padam. Ape daa...

Ok. Hari tu janji nak upload gambar Aleesya kan? Kan?? So hari ni akan menunaikan janji-janji manis tu. Dan ada bonus ye kawan-kawan. Sebab lama sangat tak update, sekadar jenguk blog tengok update kawan-kawan je, bukan setakat gambar Aleesya je akan di upload sebentar lagi. Sepupu Aleesya sekali. Jeng jeng...

Kak Chik saya selamat bersalin 26 Ogos lepas di HSNZ. Baby boy, Wan Muhammad Budriz. So tahun ni kitorang bukan setakat dapat sorang tapi DUA anak buah. (Oh.. berganda duit raya kena bagi..) Selama ni kami ada 2 orang je anak buah, Aisyah and Mursyid. Tahun ni terus double. Gandaan 2 ok. Jadi 4. Amik kau! So lepas ni kami akan jumpa keturunan Kak Chik pulak. Selama ni keturunan Along je. Hehe..

Ok ok. Taknak bebel panjang. Ni gambar anak buah kami yang terbaru. Sorang baby 1 Ramadhan, sorang lagi baby 15 Ramadhan. FYI, Budriz ni maksudnya Bulan Purnama. Tu pasal la dia lahir tengah-tengah bulan. Time bulan penuh. Tapi bila sebut je Budriz, ramai yang cakap "Haa.. playboy tu nanti.." Tak pasal-pasal je cop camtu. Agaknya kes Fauziah Latiff ngan Syed Budriz dulu-dulu kot. :p Eh. tak abis lagi haku membebel.. Ok. Sori sori..

Aleesya demam time ni. Tido tak pakai baju.
Aleesya comot minum susu :p
Budriz yang kurus
Budriz kecik kecik dah hip hop.. Heppp
 OppsieDoppsie: Walopun bapak dua orang ni takde Wan, tapi memandangkan mak mereka (kakak-kakak saya) ada Wan, so boleh letak nama anak dorang Wan jugak. Sekian, terima kasih.

Mak buah,

2 comments:

nadiah said...

ade Wan jugak ek. bgus kekalkan keturunan Wan tu. Jdnya, aishah ngn murshid pon ade Wan la ek?

emm anak i nt xde Wan dah, jd Nik pulak. ^___^

wanyusnira said...

Hehhe.. ok la tu.. Wan dan Nik.. hehehe..

Aisyah ngn Mursyid nnt wt IC br tmbh Wan kot.