Pages

9.09.2010

Menjelang 1 Syawal 1431H

Salam lebaran buat semua!!!
Pagi buta dah bukak blog.. Sengal! Sepatutnya hari ni misi mengemas rumah before raya. Japgi akan tukar uniform macik cleaner untuk mengemas apa yang patut. Harap-harap hari ni tak hujan cam semalam. Nanti mood bantal & selimut je. Heh..

So sepanjang raya ni rasanya memang tak sempat nak menulis blog. Maybe sempat tinjau-tinjau blog lain je kot. So pas raya baru kembali ke dunia blogging. 

So, sempena Syawal menjelang esok aku nak ucapkan Salam Aidilfitri buat semua. Mohon maaf jika ada sape-sape yang terkecik hati, tersentap, ter'emo', terjauh hati, termakan hati, terguris hati, termakan hati, terasa hati, terabai dan segala macam ter lagi baik melalui tulisan, kata-kata atau perbuatan. Secara sengaja ataupun tidak. 

Dan bagi mereka yang sudi menjenguk blog aku ni setiap kali ada entry baru, TERIMA KASIH DAUN KELADI LAIN KALI DATANG LAGI. Dan kalau ada komen tak terbalas, mintak maap banyak-banyak. 

Cik Baz tag semua reader blog dia. So aku tempek kad raya Baz kat sini:
e-Kad Raya Baz

So aku pun ada e-KadRaya jugak. (Nak jugak hegeh-hegeh buat e-card. Huhu). Tapi rindu zaman-zaman dapat kad raya tradisional tu. Dulu masa sekolah siap berlumba-lumba ngan member sape dapat kad raya paling banyak. Tapi aku asik tewas jek. Kurang peminat. Huhu.. Last dapat kad raya masa tahun 2006 kot. Lama giler dah. Tu pun berapa keping je pun. Sekarang ni orang dah hi-tech pakai e-card, tag kat fb, SMS. Nama pun teknologi kan. 

So semua, Selamat Menyambut Syawal. Semoga kehadiran Syawal kali ini dapat membawa sejuta kebahagiaan dan kemaafan.

e-card versi tangkap muat

OppsieDoopsie: Kena maintain berat badan ideal sepanjang puasa. Semua kain baju kurung dipakai dengan selesa. Jangan pas raya kembali ketat dan sendat. Oh tidaaaaaaaakkkk!!!


Dari jauh kumohon maaf,

2 comments:

syaz :) said...

hee ~
selamat hari raye :)
ha tulah kan.. takleh mkn bbyk rye ni. hehe

wanyusnira said...

selamat hari raya syaz. Lambat giler nak respon. hehe