Pages

9.07.2010

Sept 11 - International Burn A Quran Day

Salam semua. Bulan Ramadhan ni macam-macam dugaan yang dihadapi. Nama pun nak menguji tahap kesabaran kita kan. Baru tadi aku ada terima emel dari skot aku, Megat. Emelnya ringkas je. Ada satu attachment. Bila tengok attachment tu, terus terpanggil untuk warwarkan di sini.

Ni attachmentnya. Klik untuk lebih jelas.
So, kawan-kawan yang mengaku dirinya Islam berpuasa di bulan Ramadhan ni, harap dapat sebarkan hal ni. InsyaAllah, usaha kita ada hasilnya.

Kalau rasa ragu-ragu, berita ni turut disiarkan dalam CNN. Join group One Ummah One Truth di fb untuk more info on what to do.

Wassalam,

No comments: