Pages

10.04.2010

TopsyTurvyMum 1st Lucky Draw: Set Corelle Uollsss!!

** Sticky mode post. Entry baru sila scroll ke bawah..**

Hari ni terbaca entry FK pasal Lucky Draw TTM. Wah wah! Masih mood rasa-diri-bertuah maka nak join lucky draw ni. Mana tau dapat set pinggan Corelle pulak kannn...

Syarat penyertaan pun senang. Takyah nak ampu tuan blog lebey-lebey sebab lucky draw ni digenerate automatically online. So korang tak perlu jadi ass-kisser untuk join.


Oke. Babak seterusnya dicopy terus dari entry TTM. Nak penuhi syarat katanye.. Hehe


TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!







16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.


Syarat-syarat penyertaan:


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.



Walaupun raya dah lepas, tapi still boleh pakai masa Raya Haji nanti. Ngeh3
Ok. Maklumat lanjut boleh terjah entry TTM di sini. Cepaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!


OppsieDoppsie: Moga bertuah kali ini!


I feel Lucky!

4 comments:

nurul akmar said...

lailie dh mintak belum alamat?.. kalau belum, boleh x emel kat kitorg?

wanyusnira said...

Akmar, dah bg alamat kat lailie. kalo pape nnt bgtau la blk k. tenkiu!

Bazilah said...

waa akak ke yang menang! tahniah tahniah. sori lambat nak say congrats huhu!

wanyusnira said...

Baz.. mekasih.. hehehe.. bia lambat asal selamat.. kuikuikui