Pages

11.22.2010

BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Salam all!

Tadi jenguk blog lain, terserempak pasal entry ni. So, aku pun mau bikin jugak la entry cenggini walopun aku bukan blogger baru.. Hohoho


Ini linknye..

Blog aku ni, kadang-kadang aku cerita pasal kehidupan harian aku, kadang-kadang aku post email-email menarik yang aku terima dan rasanya wajar dikongsi dengan semua, kadang-kadang tips dan macam-macam ikut mood. Aku ni kalau berpeluang, memang akan update. Tapi bukan la blogger hardcore yang akan update entry setiap 3 jam sekali. Tak sempat meh.. So, selalu kalau ada benda best yang aku rasa nak share, aku akan post kat sini.

So blogger baru, boleh la jenguk-jenguk blog akak yang tak seberapa ni (merendah diri gitu) dan kalau yang dah follow, trimas! Yang belum follow, jangan malu-malu k. Nanti I follow U balik k!


OppsieDoppsie: Layak ke masuk entry ni En Ben? Huhuh


Blogger oldtimer bukan otai,

30 comments:

MSBH said...

dtg nak menambah kenalan..hohoh..gud luck berblogger..wlpn den ni jrg berblogger mcm anda semua...

jann sinuja said...

hye!!

Haris Khairuddin said...

ellop..singgah ziarah sat..

masterXperfect said...

slm, melompat2 ke sini..:)

aima in luv said...

kunjungan dari blog BA...
salam perkenalan

Hishyamuddin said...

salam,,
kunjungan di pagi hari..
salam perkenalan..

noor said...

salam kenal
dtg dr blog BA
meh kita tambah2 kenalan

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan :)


happy blogging ! ^^,

Ainismaira said...

Salam Perkenalan ^_^

ikiness said...

hai hai salam perkenalan! :) dah folo :)

norh said...

selamat berkenalan :)

noor said...

tq dtg singgah myblog..i folo

wanyusnira said...

wah! dengan pantas ramai pengunjung & rakan2 blogger baru!

mekasih semua sebab sudi jenguk & follow! XD

man yusoef said...

salam perkenalan...saya tengok gmbr2...nampak Kak ILa aka Wan Yusila...akak awak ke tu??...kirim salam dia. Saya prnah praktikal kat tmpt kerje dia..hehe

wanyusnira said...

man yusoef: salam perkenalan jugak! Tu kakak saya la! insyaAllah nnt saya sampaikan salam. praktikal kat SGT ke?

man yusoef said...

ha ah..taun lepas...kecik btol malaysia ni..haha..tp dgr nama awak pon rasa mcm familiar je...hehe

wanyusnira said...

oo.. rasenye pernah dia cerita kot.. praktikal skali ngan wanie tu ke? tu la.. keciknye dunia.. hihih.. die skg dah keje kat polisas kuantan. jadi lecturer.

Seindah Bicara 2 said...

sy follow kamu.. =)

wanyusnira said...

tenkiu seindah bicara 2! :)

FiZ said...

aiii....salam perkenalan :)

rabiatul said...

salam perkenalan ^_^
j0m singgah bl0g atul :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 melawat blogger baru kat sini... (^_^)V


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

MaMaHakim said...

salam kenal dari mamahakim21482.blogspot.com
jemput singgah yer....macih
i follow u

noorafzan said...

allu..
sayapunbukan blogger baru gak.
hehe..

salam kenal k =)

Tun HaTTa said...

salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

wanyusnira said...

FIZ, Rabiatul, Azrul Hisham, MaMaHakim, noorafzan & Tun HaTTa:

Tenkiu datang melawat! XD

Fatihah said...

hai hai..salam kenal.
thanks follow, sepantas kilat saya follow balik..hehe

KimiCnoL said...

salam perkenalan blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

Cik Ila said...

cik ila dh follow..:)

titirara said...

Singgah dari blog ben ashaari :)