Pages

11.11.2010

HHD Birthday Giveaway. Yay!!

Salam semua!


Pagi-pagi dah nak bagitau ada birthday give away. Yay!! Bukan birthday aku, tapi birthday tauke Hazdi Home Decor. Kalau korang suka buat kerja-kerja kreatif inovatif yang kiut-kiut tu, mesti korang takkan lepaskan peluang jenguk & shopping kat HHD ni. Macam-macam ada. Kain felt yang macam-macam kaler & corak, buttonierres, reben, decoupage kit, wooden pinch dan macam-macam lagi la. Spesis aku yang suke kumpul benda-benda kiut walaupun tak tau bila nak pakai memang suka beli benda ni semua. Dah penuh satu kotak dah. Hehe..

Oke. Dah bagi serba-sedikit info pasal HHD. So meh aku tempek pulak pasal HHD birthday give away pulak. Mari kita tengok apa syaratnyaaaa...!

senang sangat2 nak join HHD Birthday Giveaway ni :

  • Duration : 11.11.2010 => 21.11.2010
  • Step :
  1. NEED TO FOLLOW HHD => 2nd para of this blog)
  2. ADD HHD IN YOUR BLOGLIST/FACEBOOK
  3. NEED TO SHARE THIS GIVEAWAY => STATE THE LINK HERE => in your BLOG or FACEBOOK
  4. DON'T FORGET TO LEAVE YOUR NAME =>choose u as the LUCKY WINNER
On top of that PLEASE WRITE ALL OF YOU PARTICIPATING DETAILS IN THIS POST COMMENTS


Saya akan menggunakan khidmat anak-anak saya utk memilih :
5 PEMENANG BERTUAH dan memenangi HADIAH MISTERI
Gambar hadiah akan dipaparkan kemudian...




Oke. Sekarang mari aku cukupkan syarat penyertaan aku pulak.


Syarat #1:  NEED TO FOLLOW HHD


Awal-awal lagi dah Follow HHD. Sebelum GA ni lagi. Jadi nampak sangat memang bukan follow HHD semata-mata untuk menang kan?? Haha.. Aku dah siap beli wooden pinch lagi dari HHD. Oke... mari kita buktikan:

Circled in red.

Syarat #2: ADD HHD IN YOUR BLOGLIST/FACEBOOK

Sememangnya HHD dah ada dalam list Shop Online! blog aku. Tak perlu susah-susah tambah lagi. Bukti lagi?

Memang dah dalam list. Bersama online shop kawan-kawan. Heheh

Syarat #3: NEED TO SHARE THIS GIVEAWAY

Syarat #4: DON'T FORGET TO LEAVE YOUR NAME

Ok. Segera tinggalkan permalink entry anda kat ruangan comment post GA tadi k. Aku pun nak tempek satgi.

Hadiah tak diumumkan lagi. Tapi GA lepas, HHD bagi ni:



Hadiah bernilai RM150 dari HHD store. Sape taknak wei??!!

So, adakah hadiah kali ni sinonim dengan yang sebelum ni? Kita tungguuuuuuu!!


OppsieDoopsie: Sape la gamaknya anak-anak taukeh HHD ni? Cepat ngaku! Aku nak belanja eskrem Royal Dutch sorang satu. Boleh gitu?


Saya mau!!

No comments: