Pages

11.23.2010

Terima kasih daun keladi..

Macam-macam bahasa nak cakap TERIMA KASIH

Salam semua!

Pagi buta dah tulis blog. Kehkehkeh.. Well.. sebab semalam buat entry dari blog sifu Ben Ashaari, maka bertambah la kenalan blogosphere dan bertambah la aktiviti melompat dari satu blog ke blog yang lain. Hohoo.. Boleh la tambah idea kan.. Dan kudos untuk Ben Ashaari yang bagi peluang kat blogger-blogger baru (dan lama) ni nak kena-kenal.

So, pada yang sudi singgah ke blog aku ni, TERIMA KASIH DAUN KELADI, JANGAN JENGUK SEKALI JE, JENGUK LA BERKALI-KALI (dah macam bagi warning pulak tulis pakai caps lock. Bos aku dulu cakap kalau tulis SMS semua huruf besar maknanya tengah marah.. Kikiki..). Jangan malu-malu nak tinggalkan komen/kritikan/cadangan/idea/kutukan/cercaan dan yang sewaktu dengannya. Semua dialu-alukan. 

"Aku bersyukur sebab ramai unique visitor semalam, bertambah follower, bertambah kawan, bla bla bla.."

Ok. Nak sambung kerja pulak. Adios!! 

**credit to Google for images


OppsieDoppsie: Semalam tak abis lagi jelajah semua yang komen kat blog BA. Sambung malam karang pulak. 


Yeah!

8 comments:

noor said...

keep on hihihi

wanyusnira said...

orait noor! :)

kEruL said...

kak yus...nak ty. cmne nak buat show all kat blogs yang diikut tu???

wanyusnira said...

owh.. sng je kerul.. masa configure blog list tu, kat atas ade Title, Sort, Show kan? yang Show tu kerul klik kat dropdown menu tu, boleh pilih nak display berapa blog.. dapat x?

Queen F said...

hai selamat berkenalan.. :) ngee~ keep on blogging.. :)

- miSs A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

hye...mmg x segan pown nk snggah selaloo...dpt daun keladi je..? hee...neway... jemput tgk entry..LELAKI CANTIK, WANITA HEBAT..aha!

http://areenadira.blogspot.com/2010/11/lelaki-cantikwanita-hebat.html

wanyusnira said...

Queen F: Selamat berkenalan :) tenkiu!!

miss Areen: Mula2 bagi daun keladi dulu.. nanti ade rezeki lebih boleh la buat GA.. hehe

Anonymous said...

terima kasih amigo! besar posting!