Pages

12.23.2010

Cuti Panjang Hujung Tahun

Salam semua!

Weekend ni akan ke KL menyelesaikan pelbagai urusan kawen. Last round up. Beli mana yang patut. Jangan beli apa yang tak perlu. 

Cuti takde la panjang. Setakat 3 hari je. Luckily Xmas jatuh hari Sabtu, so Ahad kami dapat cuti ganti. So dapat la 3 hari weekend. Annual leave memang dah habis. So kena gunakan cuti yang ada ni to the max!

So, blog aku ni apatah lagi akan bercuti lagi panjang dari aku. I'm up to something sekarang ni. Macam plan nak curi chemical kat lab sekolah je kan. Hohoh.. Ada 1 little project in progress. Nanti dah siap aku update kat sini. Macam tak biasa lak kan.

Anyway, for those celebrating Xmas this coming weekend, have a jolly Xmas. And for those yang tak sambut tu, have a restful holiday. Dan pada yang sambut birthday on Xmas itself, Happy Birthday!



OppsieDoppsie: Happy birthday untuk kawan aku Izza Erdawaty Iskhak on 25th Dec. Tiap tahun satu planet bumi cuti time besday kau. Untung!


BRB,

No comments: