Pages

12.21.2010

Nak iPAD PERCUMA?

Salam semua!

Dah lama tak bersiaran. Busy pergi kursus & seminar. Weekend memang malas nak online. Sanggup main game & tengok tv. Heheh

2 hari lepas pergi Karnival Telefon Bimbit & IT kat TTC. Memang hp murah tapi semua pun from China. Figures! SUNY ERICSSOM, SCNY ERICSSON, AIRPHONE. Kalau tak tahu memang nampak macam yang ori. Bila tengok betul-betul baru perasan ejaan yang salah itew. 



Baca betul-betul.



Pastu usha kat booth IT, ada jugak nampak booth yang jual iPad. Wow! Kagum je la. Nak beli tu tak la. Takde keperluan lagi nak beli iPad. Lain kali la kot (Akan beli ke??).

Harga iPad ni starts from RM1,549.00 (16GB) up to RM2,599.00 (64GB). Untuk full price list boleh tengok kat Apple Official website. Mungkin ada yang rasa tak mampu nak beli iPad ni. Tapiiiii.... ada peluang nak dapat iPAD PERCUMA. Korang nak tak?


iPhone versi besar. Maka jadila iPAD.
  

Tak susah pun nak dapatkan iPAD yang percuma ni. Bagi korang yang dah pakai iPhone regardless of iPhone 3G ke, iPhone 3GS ke or iPhone 4, aku rasa korang akan familiar dengan iPad ni. 

Maxis nak menghadiahkan kepada 2 contestant yang bukan hanya bersandar pada tuah  semata tapi yang kreatif serta realistik dan jugak kepada yang sangat tahap gaban kreatifnya serta futuristik untuk create satu App yang korang nak pada iPad. Klik pada link yang aku dah sediakan untuk tengok contoh Apps sedia ada untuk iPad. 

Yang menariknya, Maxis bukan saja bagi free 2 iPad (sorang satu ok. Jangan tamak nak dua-dua iPad), sang pemenang jugak akan dapat Maxis WiFi Modem bersama-sama iPad ni. So, 2 in 1. Rugi kalau tak join.

Aku tahu ramai blogger kat luar sana yang kreatif giler babi.  So, why don't you show out some of your creative side. Mana tahu ada rezeki dapat iPad+Maxis WiFi Modem percuma. Belum cuba belum tahu kan?

Oh ye, tarikh tutup 11.59pm, 31 December 2010 (Friday). Hurry up gals & guys!

**Updated dateline of submission: 11.59pm, 17 January 2011 (Monday).

More info here


OppsieDoppsie: Seperti ada idea untuk try out this contest :p



Idea light bulb on!

2 comments:

nadiah said...

wow IPAD! i like lah..:)

wanyusnira said...

Yes. I pun suke! Sleek n slim!!