Pages

12.28.2010

Tak tahu nak cakap apa

Salam semua!

Aku in the middle buat post lain tadi tapi terpaksa simpan dalam draf dulu nampak gayanya. Tadi bos baru bagitau nak tukarkan aku ke Bahagian Arkitek nak suruh aku jaga projek istana. 

Aku memang dalam proses nak transfer ke KL after kawen nanti. Ni tiba-tiba bos cakap nak suruh tukar pulak. Dulu aku mintak tukar jaga projek takde respon. Ni lagi sebulan dua aku nak transfer ke KL baru nak suruh jaga projek. Dah la projek best. Awal-awal hari tu taknak bagi. 

Dan dia suruh tukar start 1 Januari 2011. Gile! Minggu depan la maknanya. Hadoi.. Rasa nak hantuk kepala kat dinding jek.


Walaupun aku tak botak tapi inila perasaan aku sekarang. Thanx Google.


OppsieDoopsie: Baru 2 bulan menyesuaikan diri di bilik baru, nama pun baru tempek kat pintu bilik semalam. Minggu depan dah kena berambus. Ohhh~~~



Danggg!

2 comments:

kEruL said...

the easier way of saying...ang takleh kuaq noooo

hahahahahah =) jgn mare kak yus

wanyusnira said...

stres!! haha