Pages

12.14.2010

Tukar Header Baru

Salam semua!

Hari ni tetiba rasa nak tukar header. Tapi still ada motif reben & kaler purple. Tak tau nape. Memang suka kot. Heheheh

Tapi kali ni tulisan gurly sikit kot. Dah nak kawen la katakan (Ada kaitan ke??). 

Header sebelum ni

Header sekarang

Header ni semua aku buat kat Scrapblog. Aku memang sengal tak reti pakai Photoshop bagai. So pakai je Scrapblog ni. Tempek-tempek je sticker yang ada. Pastu save as JPEG pastu upload. Tapi kena crop sikit bagi kurus. Heheh..


OppsieDoppsie: Blog aku dah masuk blog list bro Ben. Horey!!


Dengan segera print screen kat blog Bro Ben :p


...

5 comments:

nadiah said...

comel header baru. tulisan cute!

kEruL said...

wahhh...thanx kak yus! u r my inspiration.hahahahha...nak buat header jugak! tunggu free time nak godek2.

Bazilah said...

macam hadiah! suka suka hehe

wanyusnira said...

pn nad: tenkiu! tu pakai font Wendy bold & wendy light. hehe

kerul: sama2!! inspirasi ke akak ni??! hahaha.. kerul rajin tuka layout.. akak dh mls.. haha

baz: tula.. kan dah nak xmas.. musim btukar2 hadiah.. heheh

ain dzaya said...

salam sis..hope sis boleh bantu..camne nak tukar image yg kite edit di scrapblog ke jpg...ain buat ta jadi la..da byk kali save..tp dy ta convert ke jpg..camne sis..sy blogger baru..sedang belajar...

hope sis boley tolong sgggtt99!!!
pleezzz!!!
plez! bg maklum balas kat blog ain scepat mungkin :0
tenkiuk!