Pages

12.09.2010

YEAR END SALE!!

Salam semua!

Musim cuti sekolah ni kan musim kenduri. So bagi sesapa yang dah out of idea nak beli hadiah apa kat pengantin baru, apa kata beli something different this time? Asyik-asyik seterika, blender, toaster, periuk nasik, mesin basuh (ada ke yang murah hati bagi mesin basuh sebijik??), kipas meja, set pinggan mangkuk, set gelas dan yang sewaktu dengannya, apa kata beli set Tupperware pulak?

So, aku sebagai consultant berdaftar TupperwareBrands adakan YEAR END SALE untuk item terpilih dari katalog terbaru Tupperware, catalogue 8/2010. Dapat diskaun 10% untuk item terpilih. Silap-silap, lebih dari 10% sebab ada sesetengah item yang memang dah ada diskaun. So apa lagi kengkawan semua, moh cepat shopping barang Tupperware.

Sesuai untuk bagi kat kawan-kawan, pakai sendiri dan kalau pasangan pengantin baru yang baru nak mulakan hidup baru berdua tu, dah boleh start kumpul barang Tupperware untuk rumah korang. Tak rugi tau. Ada Lifetime Warranty dari Tupperware! 

So, kalau korang berminat ngan set-set yang macam kat bawah ni, boleh la terus ke sini. Ada banyak lagi diskaun menarik!


Ada lagi item lain on sale now!!

Aku jugak dengan baik hati meminta korang semua untuk bagi suggestion item apa yang korang nak masukkan dalam YES ni. Termasuk item dalam katalog Product Guide ok. So jangan malu-malu nak request apa yang korang berminat. InsyaAllah, aku akan tunaikan. 

Oh ye. YES ni sampai hujung tahun ni, 31 Dis 2010. Sempat lagi tunggu gaji bulan ni. Hehehe..


OppsieDoppsie: Ada poll kat Gadget box untuk korang vote produk yang korang paling suka & produk mana yang korang nak mintak diskaun. VOTE SEKARANG!!


YES dimana jua,

No comments: