Pages

1.05.2014

Outdated

Salam.

Since I've been off the facebook universe for so looooonnngggg, I have missed out quite a number of events. Especially on friends' weddings. So sorry guys. 

Seriously, aku memang dah lama tak jengah fb. Kadang-kadang log in just tengok notifications and friend requests. So just respond on those notifications. Plus, aku memang dah kurang mengaktifkan diri dalam social websites ni. Blog ni pun update ikut mood. Dah tua kot. Kof kof.

I don't have instagram account and definitely no keek account too. Twitter ada tapi jarang sangat la nak log in. Nak tweet pun tak berapa nak reti. Let it be retweet or whatsoever. I'm such a caveman!

So friends out there, if you ever try to reach me ASAP, don't facebook me or tweet me. It will take you another century to get a reply. Seriously. If you need urgent replies, whatsapp me or simply text me. I'm still using the same number since my UTM days. You can also G-Talk (so oldskool) me. I think the new name for GTalk is Shoutout Hangout I guess. My gmail is still wanyusnira@gmail.com. Kalau dah hilang no hp aku, pm me. Kes ni banyak berlaku bila dah tukar hp biasanya. Or hilang hp.

Pada kawan-kawan yang aku terlepas wedding masing-masing, aku mintak maaf banyak-banyak. Biasa aku akan attend weddings if takde aral. Aku doakan anda semua bahagia dunia akhirat. I'm deeply sorry.

And for those yang dapat anak, tambah anak, tambah isteri (ada ke?), diucapkan tahniah dan selamat menjadi ibu bapa. Kalau ada yang tambah isteri tu, tahniah jugak dan selamat menjalankan tanggungjawab sebagai suami dengan adil. Hehe.

Ok. Dah macam apa pulak kan. Hope to keep in touch with old friends/flames/crushes out there. And for friends yang selama ni duk baca blog ni senyap-senyap, thanks sebab masih ambil berat :)

Till then, ciao!



Love,
{wanyusnira}

No comments: